Yksityistilaisuudet & catering


Laadukas catering on oleellinen osa onnistunutta Levin matkaa. Voimme räätälöidä aamupalan, lounaan, illallisen yrityksille tai yksityishenkilöille. Tarvittaessa teemme vaikka suuremmatkin juhlatarjoilut!

 

Uusi ja tyylikäs Frendi Levin parhaalla ja keskeisimmällä paikalla tarjoaa tyylikkään tilan sekä ensiluokkaisen tekniikan yksityistilaisuuksiin. Tilassa on mm. kaksi suurta led-seinää, joiden avulla koko ravintola voidaan muokata esimerkiksi yrityksen brändin väreihin tai muun toivotun teeman mukaan. Voit tilata meiltä lisäksi ohjelman.

 

 

Järjestämme teille halutessanne pienemmän ryhmän tai vaikka 100 hengen cocktail-tilaisuuden. Keittiössämme valmistuvat ruokatuotteet keittiömestari Sami Salosen johdolla käsityönä ja kotimaisia sekä korkealaatuisia raaka-aineita suosien. Valmistamme myös asiakkaan toiveiden mukaan erikoisruokavaliot, allergiat ja muut toiveet huomioiden. Ammattitaitoinen baarihenkilökunta loihtii teille cocktailit ja huolehtii, että samppanja virtaa!

Alla muutamia esimerkkejä mitä voimme valmistaa catering-asiakkaille. Keittiössämme valmistuvat ruokatuotteet keittiömestari Sami Salosen johdolla käsityönä ja kotimaisia sekä korkealaatuisia raaka-aineita suosien. Valmistamme myös asiakkaan toiveiden mukaan erikoisruokavaliot, allergiat ja muut toiveet huomioiden.

Ympäristönä voi olla sitten mökki taikka laavu. Voit jättää kaikki järjestelyt meille. Palveleva henkilökuntamme voi halutessanne tarjoilla ja valmistaa nämä vaikka teidän omalla mökillä!

 

Varaukset ja lisätiedot

info@frendilevi.fi
0102024100

 

 


 

ESIMERKKI MENUT – CATERING

 

Frendin cocktail-menut

Naposteltavat cocktailpalat sopivat monenlaisiin tilaisuuksiin. Kokoamme tyylikkään ja näyttävän tarjoilun herkullisista kokonaisuuksista. Voidaan tarjoilla jopa 100 hengen tilaisuuksissa. (Min 20 hlö).

Arktisia cocktailpaloja

Hunajajuuresta ja tuorejuustoa
Sienimoussea ja ruista
Rieskaa ja yrttituorejuustoa
Lohta ja karpaloa-aiolia
Hirviriletteä ja katajaa
Metsämarjapannacotta

Cocktailpaloja Lapin mauilla

Metsäsieni shotti
Naurista ja rosmariinia
Puikula fondant ja savujuustoa
Siikaa ja kuusenkerkkä-dressing
Savuporoa, smetanaa ja rieskaa
Leipäjuustoa ja hillaa

Klassisia cocktailpaloja

Metsäsienimoussea ja leipää
Vuohenjuusto arancini
Savulohta ja mallasleipää
Katkarapu-cocktail
Petit four-leivonnaiset

Frendin cocktailpalat

Kukkakaali nuggetit ja ranch-kastiketta
Lohi-tatakia ja wasabicremeä
Nakkipiiloja
Kanavartaat ja ananasta
Kokkipojan lihapullat ja salsaa
Suklaata ja metsämarjaa

 

AAMIAINEN

Mehua, teetä ja kahvia
Leipävalikoima (sämpylää, rieskaa ja ruisleipää)
Croissant ja marmeladi
Leikkeleitä (poroa, kalkkunaa ja metvurstia)
Juustoja (emmentalia ja goudaa)
Mysliä ja jugurttia
Tuoreita hedelmiä

 

LOUNAS

1. Poronkäristystä, pottumuusia, puolukkaa ja suolakurkkua
– rieskaa ja voita

2. Uunilohta, kataja-hunajaa, paahdettuja juureksia ja perunaa
– tilli-kurkkua, kermaviilikastiketta, ruisleipää ja voita

3. Metsäsieni-kiusausta, yrtti-kaurakermaa, pikkelöityä punajuurta ja kurkkua
– leipää ja levitettä

4. Savuporo-koskenlaskijajuusto keittoa
– ohrarieskaa ja munavoita

5. Kalakeittoa, mallasleipää ja voita

6.Metsäsienikeittoa, yrttileipää ja punajuurilevitettä

7. Lounas menu 1
– mini pizzoja
– Paahdettu kurpitsakeittoa
– Manteleita ja pähkinöitä
– Suklaa petit four ja kaurakeksejä

8. Lounas menu 2
– Yrttiteetä ja kahvia
– Metsämarja smoothie
– Suolaisia pikkupiirakoita (pari eri makua)
– Tuore hedelmälajitelma

 

PÄIVÄLLINEN

 

Arktinen menu

Jäämeren lohta ja karpalo-aiolia
Yön yli haudutettua hirvenpaistia ja hunaja juureksia
Suklaa fondant & metsäyrttykinuskia

Lappi menu

Siikakeittoa ja rieskaa
Poronkäristystä, pottuvoita, puolukkaa ja suolakurkkua
Leipäjuustoa, hillaa ja kanelikermaa

Klassinen menu

Kuningasrapu bisque
Pippuripihvi, kermaista viinikastiketta ja
Paahdettua perunaa
Metsämarja brulee

 

 

HYVÄ HUOMIOIDA

Aamupala ja lounaslista on tarjolla molemmat ateriakokonaisuudet tilaavalle. Minimitilaus kuudelle henkilölle. Ruokatilaukset on tehtävä viimeistään 3 päivää ennen tapahtumaa.

Frendin tila on varattavissa klo 17 – 22(23) välisen ajan. Ryhmän minimi koko on 20 henkilöä, maksimi 100 henkeä.

 

Hinnasto

Kuljetus per ateria 60€ Levin alueella (15 kilometrin säteellä). Lisäkilometrit á 2€/ km.

Kokki 52€/h alkava tunti
Tarjoilija 45€/ alkava tunti
Pyhä- ja sunnuntailisä 100%

Yksityiskäytöstä veloitamme lisäksi á 300€/h. Sisältää tilavuokran, tekniikan ja baarihenkilökunnan.

(Kaikki hinnat sis. alv)

 

 

PERUUTUSEHDOT

Tilaajan tekemä tilaus on sitova, kun tilaus on jätetty myyntipalveluun.

Varauksen voi peruuttaa maksutta 5 vrk ennen tilaisuutta.

Mikäli tilaaja peruu tilaisuuden myöhemmin kuin 5 vrk ennen tilaisuuden alkua, mutta kuitenkin 3 vrk ennen tilaisuutta, veloitamme peruutusmaksuna 30 % tilattujen palveluiden ja tuotteiden arvosta.

Mikäli tilaaja peruu tilaisuuden myöhemmin kuin 3 vrk ennen tilaisuuden alkua, veloitamme 60 % tilattujen palveluiden-tuotteiden arvosta.

Tilaaja sitoutuu ilmoittamaan sitovan osallistujamäärän 3 vuorokautta ennen tilaisuutta. Mikäli ilmoitus tulee myöhemmin tai ei lainkaan, on ravintolalla oikeus veloittaa aikaisemmin ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

Peruutusehdoista voidaan tarvittaessa poiketa, mikäli siitä on tilaajan kanssa kirjallisesti sovittu.

Tarjoukset annettu sitoumuksetta ennen kirjallista vahvistusta.

Pidätämme oikeuden muuttaa ehtoja.