Yksityistilaisuudet


 

 

 

Tyylikäs Frendi Levin parhaalla ja keskeisimmällä paikalla tarjoaa tyylikkään tilan sekä ensiluokkaisen tekniikan yksityistilaisuuksiin. Tilassa on mm. kaksi suurta led-seinää, joiden avulla koko ravintola voidaan muokata esimerkiksi yrityksen brändin väreihin tai muun toivotun teeman mukaan. Voit tilata meiltä lisäksi ohjelman.

Järjestämme teille halutessanne pienemmän ryhmän illallisen tai vaikka 100 hengen cocktail-tilaisuuden. Keittiössämme valmistuvat ruokatuotteet käsityönä ja kotimaisia sekä korkealaatuisia raaka-aineita suosien. Valmistamme myös asiakkaan toiveiden mukaan erikoisruokavaliot, allergiat ja muut toiveet huomioiden. Ammattitaitoinen baarihenkilökunta loihtii teille cocktailit ja huolehtii, että samppanja virtaa!

Palveleva henkilökuntamme varmistaa, että tilaisuudessanne kaikki toimii saumattomasti.

Varaukset ja lisätiedot

info@frendilevi.fi
0102024100

 


 

 

HINNASTO

Yksityiskäytöstä veloitamme lisäksi á 300€/h. Sisältää tilavuokran, tekniikan ja baarihenkilökunnan.

(Sis. alv)

 

 

PERUUTUSEHDOT

Tilaajan tekemä tilaus on sitova, kun tilaus on jätetty myyntipalveluun.

Varauksen voi peruuttaa maksutta 5 vrk ennen tilaisuutta.

Mikäli tilaaja peruu tilaisuuden myöhemmin kuin 5 vrk ennen tilaisuuden alkua, mutta kuitenkin 3 vrk ennen tilaisuutta, veloitamme peruutusmaksuna 30 % tilattujen palveluiden ja tuotteiden arvosta.

Mikäli tilaaja peruu tilaisuuden myöhemmin kuin 3 vrk ennen tilaisuuden alkua, veloitamme 60 % tilattujen palveluiden-tuotteiden arvosta.

Tilaaja sitoutuu ilmoittamaan sitovan osallistujamäärän 3 vuorokautta ennen tilaisuutta. Mikäli ilmoitus tulee myöhemmin tai ei lainkaan, on ravintolalla oikeus veloittaa aikaisemmin ilmoitetun henkilömäärän mukaisesti.

Peruutusehdoista voidaan tarvittaessa poiketa, mikäli siitä on tilaajan kanssa kirjallisesti sovittu.

Tarjoukset annettu sitoumuksetta ennen kirjallista vahvistusta.

Pidätämme oikeuden muuttaa ehtoja.